Conclusie - Antwoorden vind je in de spiegel

De moraal van dit sprookje met het wijze, onbaatzuchtige einde maar met een (harde) levensles:

 je zintuigen, buikgevoel, innerlijke alarmbellen, intuïtie,…of alles wat gelinkt kan worden aan jouw ware Zelf is je grootste schat en iedereen kan ermee in verbinding treden door te luisteren naar wat er werkelijk in je leeft

 trouw zijn aan jezelf en je eigen waarden maakt je mateloos krachtig

(foert aan alle manipulators, bazenpoepers, betweters, kuddedieren, machtswellustelingen, narcisten, pessimisten, onruststokers, leugenaars en bedriegers, angsthazen, jaloeziemonsters, saboteurs en behaagzieken)

 niet iedereen heeft het goed met je voor en/of heeft goeie intenties (aan jou om in de spiegel te kijken en te connecteren met je innerlijke schat)

 iedereen die je in je leven tegenkomt, zal je iets leren en/of leert iets van jou hetzij goed of slecht of ergens tussenin (we geven/ontvangen voortdurend kadootjes)

 alle gebeurtenissen die je meemaakt en alle personen die je ontmoet geven zin aan je leven (dat ontdek je vaak pas véél later)

 zielsverwantschap gaat nooit stuk en is eeuwig (ook al is het aardse contact niet meer up-to-date te noemen)

 ware vriendschap bestaat…écht! (enkel erin blijven geloven doet leven)

 Liefde is allesoverstijgend (altijd)

Kus X

Claud

26 augustus 2019

Meest recente reacties

26.06 | 12:11

Dankjewel Annemie 🙏 Fijn dat m'n blog jou kon bekoren. Het is nummer 37 dus indien je zin moest hebben, zijn er nog 36 te lezen. Vakantielectuur?😍

Het is de eerste keer dat ik je blog tegen ben gekomen, wat leest hij leuk door je vlotte en (h)eerlijke schrijfstijl. Gelukkig is alles goed verlopen. Ik zou een kaartje sturen naar de spoedarts.

25.06 | 04:53

22.06 | 17:37

Met jou steeds aan mijn zijde...😘❤️😘

Straf hoe jij er weer in slaagt om zo’n moeilijke en pijnlijke situatie zo mooi te kaderen. Het was idd niet simpel. Straffe madam 😍😘

22.06 | 16:20

Deel deze pagina